Hej alla! Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få lämna Sverige. Flyget är såklart försenat och vi skulle ha varit i luften för 1 timme sen, typiskt fam. Sandberg, allt händer oss. Jag är så jävla nervös för att flyga också, har lite flygskräck/höjdskräck osv. Hoppas iaf att det går bra och att vi kommer iväg inom kort, älskar er alla där hemma! Pusss

Förlåt! För att jag varit piss på att blogga dom senaste dagarna. Har bara så jäkla mycket i skolan nu innan jag går på jullov (några dagar innan alla andra, hihihi). Jag åker ju till Gambia nästa tisdag och måste hinna klart med allt. Känns jätte pirrigt att åka faktiskt! Varmt och skönt ska det bli också.
 
Iallafall så ska jag berätta för er att jag har klippt mitt hår litegranna... Det är fortfarande lite risigt men endå så himla mycket skönare. Jag som är van vid håret ner till rumpan fick nu håret lite nedanför BH bandet. Ni har en bild här nedanför - Dock så har jag inte lagt ut någon före/efter bild men det orkar jag inte heller.